Prenovljena podoba Mengeške koče

by / Friday, 01 August 2014 / Published in Zanimivosti

Delo V zadnjem času smo bili zelo pridni. Tisti, ki ste nas obiskali po dolgem času, ste nas spraševali, če se je zamenjal najemnik. Spet drugi ste nam ploskali in nas hvalili. To nam izredno veliko pomeni! V končni fazi mi obstajamo zaradi vas in investiramo v kočo ter dodajamo novitete, da povečamo vaše zadovoljstvo. Pred 60 letnico Mengeške koče, ki je bila 1. maja, smo prenovili klopi in mize kot tudi fasado. Pred dobrim mesecem pa smo pričeli z novim projektom.

Gugalnice

Že dolgo časa smo želeli prenoviti igrišče za najmlajše. Vsaka stvar pa terja svoj čas. Če že delamo, bomo naredili tako kot se spodobi. Spomladi smo se odločili za Hutko komplet igral. Dotrajane gugalnice smo zamenjali z novimi.

IMAG0809

Igrišče pa krasi tudi Hutko hiša s toboganom.

Hutko hiška s toboganomDa bo mera polna, pa smo ob igrišče dodali še nove mize in klopi, da lahko starši v miru spijete kavico, medtem ko se vaši nadobudneži veselo igrajo. Tako bo cela družina lahko ves čas skupaj! Nič več tekanja enega izmed staršev na igrišče ter preverjanja, če je vse v redu. Sedaj se otroci igrajo pod vašim budnim očesom.

Pri prenovi pa nismo pozabili niti na naše živali. Kozam ter vietnamskima prašiščkoma se je pridružil še en prašiček.  Kmalu bomo živalim dodali še kokoši, ki nam bodo nesle jajca. Upamo, da zlata!

Živali

Lady

 Pripeljali pa smo tudi ponija. Naši lepotički je ime Lady in je med vikendi na voljo za jahanje.

Otroci jo obožujejo!

Trenutno pa se prenavlja še hlev za konje. Slikce sledijo kmalu…

Kaj še čakate? Pridite pogledat! :)

Leave a Reply

TOP UA-43838386-1
Všečkajte nas na FB